Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fiúknak.

Ez a fiúknak kedvez!

Ez a rész csak Fiúknak szól! :)

 

 

Mit szeretnek a lányok a pasikban?

Minden lánynak van egy pasi-ideálja. Mindenki mást szeret az ellenkező nemen, mindenkinek más ami fontos. Van, aki a hosszú hajú srácokat szereti, van aki a rövideket. De vannak tulajdonságok(belső), amik a legtöbb lánynál egyeznek. Persze, senki se lehet tökéletes, de azért törekedhetünk az illedelmességre, segítőkészségre. Most felsorolok pár olyan belső tualjdonságot, ami szerintem majdnem minden lánynál fontos!

_______________________________________________________________________________________

 

1. A humor: Egy nő szereti, ha a párja meg tudja nevettetni. Nincs olyan nő, aki nem szeret nagyokat nevetni. Ez bizony dicséretes dolog. A férfiaknak átlagban jobb a humorérzékük, mint a hölgyeknek. Sokszor lehengerlő humoruknak köszönhetően férkőznek a nő közelébe. Ki tud ellenállni egy szórakoztató, jó kedvre derítő férfinak? S ki akar? Én nem - az biztos!

2. Az ápoltság: Ami még fontos egy nőnek: a férfi ápoltsága. Egy jó illat meg tudja vadítani a nőket.

3. A külső tulajdonságok: Tévhit, hogy a nőknek csak a jóképű férfiak jönnek be. Rengeteg olyan híres nő van, aki maga mellé nem éppen egy sármos férfit választott. (Pl. Heidi Klum /modell/ - Seal /énekes/, de hogy a hazai hírességek se maradjanak ki: Póth Dia /műkorcsolyázó/ - Gyepes Gábor /focista/.) A nőknek jobban számítanak a belső értékek. Ami pedig a testet illeti: szeretjük az izmos, de semmiképpen sem a kigyúrt, „izomtól feszülő" pasikat! Az se baj, ha van rajta egy kis felesleg. (Amit a férfiak kicsit taszítónak tarthatnak egy nőn, az rajtuk még szexis is lehet. De ez nem egyenlő az elhízottsággal, a vékony lábon lévő nagy pókhassal, sörhassal! Az nem éppen gusztusos, s elég célszerűtlen bizonyos helyzetekben, kihat a szerelmi életre is!

_______________________________________________________________________________________

Divat:

 

 

ferfi-divat-voll-2.jpg

 

 

marcbymarcjacobs.jpg