Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Divat

Újra itt az urban cool stílus

A modern városi megjelenés az urban cool már egy új stílus irányzatot alkotott, amely az utóbbi években vezető trenddé vált. Nem csoda, hiszen egyszerre lezser és szexi, azaz cool.

 

______________________________________________________________________________________

 

Aszimmetrikus vonalak

Az őszi kollekciók tunikái között feltűntek az aszimmetrikus fazonok. A rézsútos szabás a leggyakoribb, melyek a fölsők és pulóverek stílusát is meghatározzák.

23568_asszimetrikus.jpg

 

________________________________________________________________________________

 

Bőr nadrág és hárem naci

Az idei ősz meghatározó darabjai a leggings és jeggings mánia után a szűk bőr nadrágok lesznek és a lezser fazonú hárem nadrágok. A hárem nadrágok leggyakrabban egyszínűek, de mintás darabokkal is találkozhatunk. Lehet bohém és szexi kiegészítőkkel is kombinálni.

 

23569_bonadrag.jpg

_________________________________________________________________________________

 

Csipke és bársony

A csipkének és a bársonynak az anyag jellege miatt mindig van egyfajta ünnepélyes, alkalmi hatása. Most mégis a hétköznapi viseletek között találjuk ezeket a fölsőket, melyek jól beilleszthetők a ruhatárunkba.

23570_csipke-barsony.jpg

_______________________________________________________________________________________

Csempéssz bele ezüstöt

Az ezüst fények mindig előkerülnek, ahogy közeledik a tél. Idén sincs ez másképp a ruha kollekciókban nem hangsúlyosan ugyan, de egy-egy betét, vagy díszítőelem erejéig ott csillognak az ezüst flitterek a ruhákon.

____________________________________________________________________________________

Madártollak indián stílusban

A pólókon és a tunikákon egyre gyakrabban láthatunk madártollakat. Néhány tervezőt úgy látszik idén az indián kultúra ihletett meg. Kiegészítőként viselj nagy fényes táskát, szőrme mellényt és sok-sok karkötőt.